Tom Davies: voor als het persoonlijk mag worden


Zul je net zien. Een leuke bril uitgezocht maar hij is nét iets te groot, past niet goed op je neus of heeft een zilveren accent terwijl je accessoires goudkleurig zijn. Wij hebben de oplossing en niets is te gek! Vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni is de volledige collectie bij ons in huis!


Wij zijn ontzettend blij dat we TD Tom Davies in ons assortiment voeren. De collectie monturen is zeer uitgebreid, bestaat uit modellen van acetaat (een bijzonder mooi soort kunststof), titanium en hoorn. Je kunt er alle kanten mee op! Zo is er de 'ready to wear' collectie, die zonder aanpassingen aangeschaft kan worden. Daarnaast is het mogelijk om deze modellen te verfijnen zodat de bril precies bij uw gezicht staat en de juiste kleur en afwerking heeft. 

Bent u op zoek naar iets écht bijzonders? Dan kunnen we de bril tot op het laatste schroefje volledig met en voor u ontwerpen! Niets is te gek.


Alle brillen zijn met de hand gemaakt in de eigen werkplaats van Tom Davies. Er wordt gewerkt met traditionele technieken, waardoor er in ieder montuur zo’n 16 uur vakmanschap zit. Duurzame materialen als titanium en buffelhoorn zorgen voor een lichte maar sterke bril die lang meegaat. Het polijsten met de hand maakt dat het montuur een diepe kleur krijgt. 


 Bent u ook toe aan een bril die precies aan uw wensen voldoet? Maak dan eens een afspraak bij onze maatwerk-specialisten. Zij voorzien u graag van passend advies!