Jansen Opticiens (Sinds 27 jaar gevestigd in Winkelcentrum Rokkeveen, Zoetermeer) is een gerenommeerde optiekzaak met een regionale functie. Naast een uitgebreide collectie monturen en zonnebrillen bieden wij veel kennis aan op het gebied van contactlenzen en optometrie. Onze klanten waarderen ons vanwege onze kennis, kunde en kwaliteit.
Op dit moment bestaat Jansen Opticiens uit een team van twee receptionistes, vier opticiens, drie HBO optometristen en een contactlensspecialiste. Veel van onze medewerkers zijn al jarenlang in dienst.

Wij zijn op zoek naar een 
Opticien (fulltime/parttime)

Als opticien ben je vanzelfsprekend in het bezit van minimaal MBO4 diploma Opticien. Je werkt in teamverband en draagt bij aan onze missie om iedere klant te voorzien van de best mogelijke optische oplossing. Je werkt bij ons met een hoogwaardige collectie monturen en glazen. Je hebt gevoel voor stijl, mode, techniek en weet goed contact te maken met de klant.

Wil je werken in een zelfstandig optiekbedrijf met hoge ambities en een familiaire sfeer? Stuur je CV per mail naar richard@jansenopticiens.nl