Al meer dan 26 jaar waarderen onze klanten Jansen Opticiens vanwege onze kennis, kunde en kwaliteit. Jansen Opticiens is een waar begrip in de regio, gevestigd in winkelcentrum Rokkeveen te Zoetermeer. Luisteren naar de wensen van onze klanten vinden wij erg belangrijk. Alleen dan kun je maatwerk oplossingen leveren. Wil jij graag onderdeel uitmaken van een team dat iedere klant optimaal wil helpen? Lees dan vooral verder!


Wie wij zoeken

Op dit moment zoekt Jansen Opticiens een fulltime/parttime opticien/contactlensspecialist ter aanvulling van ons team met een contactlensspecialiste, twee receptionistes, drie HBO optometristen en vier opticiens. Veel van onze medewerkers werken al jaren met plezier bij Jansen Opticiens.


Wat wij van jou verwachten

Je werkt graag in teamverband en draagt bij aan onze missie om iedere klant te voorzien van de best mogelijke optische oplossing. Omdat je bij ons met een hoogwaardige collectie monturen en glazen gaat werken, is het belangrijk dat je gevoel voor stijl, mode en techniek hebt. Tot slot vind je het leuk en belangrijk contact te maken met de klant en zorg je ervoor dat ze zeer tevreden zijn. Je beschikt over een diploma voor opticien/contactlensspecialist of zit in de afrondende fase hierin en hebt relevante werkervaring in de optiekbranche.


Wij bieden je een uitdagende baan in een mooie winkel met een professioneel, gezellig en betrokken team. Daarbij mag je van ons goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.


Ben jij de opticien met passie voor het vak? Word je blij van werken met een mooie collectie? En wil je graag onderdeel uitmaken van een team dat voor iedere klant het best mogelijke wil realiseren? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar: richard@jansenopticiens.nl