Loop even binnen of bel ons voor een afspraak om kennis te maken met multifocale contactlenzen.

Onze gediplomeerde contactlensspecialisten hebben een passie voor het vinden van jouw perfecte lens!  Multifocale lenzen bieden je veel vrijheid. Het dragen van lenzen voor meerdere afstanden heeft dan ook veel voordelen. Bij het sporten zit er geen bril in de weg. Je kan iedere zonnebril op die je wilt. En je hebt geen last van beslagen brillenglazen. Wat voor jou de perfecte multifocale lenzen zijn, is afhankelijk van je ogen en je wensen. Daarom worden je ogen zorgvuldig gemeten door de contactlensspecialisten van Jansen Opticiens. Dat is de service van Jansen Opticiens!

Ga je op vakantie? Of bezoek je graag een festival? Of draag je maar af en toe lenzen omdat je vaak een bril ophebt? Ontdek het gemak van daglenzen!

Dit zijn lenzen die je één dag draagt en vervolgens weggooit. Je hoeft niet elke dag je lenzen schoon te maken en je hebt ook geen lenzenvloeistof nodig, zoals bijvoorbeeld bij maandlenzen. Elke dag breek je een fris, nieuw setje aan. Wat ze overigens erg comfortabel maken voor mensen die last hebben van allergieën of hooikoorts. Daglenzen zijn gemakkelijk, steriel en hygiënisch. Perfect als je gaat sporten, op vakantie of naar een festival gaat!