Tod’s brillen bij Jansen Opticiens

Tod’s is een merk dat ontstond aan het begin van de 19de eeuw als schoenenatelier en in de loop der tijd uitgroeide tot een toonaangevend luxemerk. Moderniteit en hoge kwaliteit combineert Tod’s met traditionele ambacht en functionele designs. De zonnebrillen en brilmonturen van Tod’s zijn allemaal verfraaid met exclusief gevlochten leer dat met de hand wordt gestikt door een Italiaanse ambachtsman. De grootste aandacht voor de kleinste details getuigd van waar vakmanschap!


Exclusieve collectie

De eyewear collectie vormt een unieke mix van elegantie en exclusiviteit. De monturen zijn verrijkt met prestigieuze materialen waarbij leer de hoofdrol speelt in de designs. Tod’s is trots op het kenmerk made in Italy en draagt dat ook graag uit als signature look. Ze staan bekend om de verschillende tinten leer en de unieke bewerkingen ervan. Tod’s eyewear staat synoniem voor kwaliteit en traditionele ambacht met een moderne twist in bijvoorbeeld de retro-geïnspireerde modellen.


Italiaans brillenmerk

Stoer ontmoet elegant: een rendez-vous van twee verschillende werelden. Centraal staan het uitstekende vakmanschap, de leren details vervaardigd in tijdloze designs. Toch misstaat de eigentijdse draai aan monturen niet: het metalen T-detail geeft de retro monturen van de Timeless collectie een moderne uitstraling. Monturen van Tod’s zijn doordrenkt met een klassieke Italiaanse schoonheid. Viva Italia!


Kom je snel de collectie bekijken?