Onverminderd telefonisch en per mail bereikbaar
Met het oog op zorg vinden wij het belangrijk om onze medewerkers en u niet bloot te stellen aan eventuele overdracht van het COVID-19 virus.
Tijdens veel van onze werkzaamheden is fysiek contact of contact op zeer korte afstand immers noodzakelijk.


Om te zorgen dat we u wel de dienstverlening kunnen bieden die noodzakelijk is zijn we op afspraak geopend! Daarnaast zijn we per telefoon, Whatsapp en email onverminderd bereikbaar.


Uw reguliere contactlenscontrole wordt omgezet naar een telefonisch consult. Zo kunnen we op afstand beoordelen of herbestellen van uw contactlenzen verantwoord is.
De ketenzorg via de huisarts (fundusscreening) wordt verschoven naar een later moment.
Uw brilbestelling, contactlensbestelling en bijbehorende producten worden bij u thuisbezorgd of kunt u volgens afspraak komen ophalen.

Wij willen nogmaals benadrukken dat wij dit doen voor de veiligheid van onze medewerkers en onze klanten.

We willen u uitnodigen contact met ons op te nemen, voor welke vraag dan ook. Wij hebben zorg en service als onze kernwaarden en doen er alles aan om u met de huidige beperkingen maximaal van dienst te zijn.

We bevinden ons met zijn allen in een ongekende en spannende periode.  We zijn er van overtuigd dat we als samenleving juist nu kunnen laten zien dat we elkaar in tijd van crisis kunnen ondersteunen en elkaar veilig kunnen houden. 

Namens Willem-Jan & Jip Jansen,
Richard, Jaap, Jeanet, Michelle, Ryan, Wendy, Yvonne en Admira wensen wij u het allerbeste en houden graag contact.