Beste cliënt, 

In december werden de Corona-maatregelen wederom aangescherpt. Als optiekzaak worden wij onder de noemer 'essentiele winkel' geschaard, waardoor wij gewoon geopend zijn.
Wel houden wij ons aan de geldende richtlijnen zoals in het Sectorplan Optiek, wat door de brancheorganisatie is opgesteld.

Ook de noodzakelijke optometrische onderzoeken kunnen doorgang vinden.

Vanwege de huidige situatie met corona werken wij op afspraak, vragen wij u een mondkapje te dragen en hebben wij een aantal zaken die wij u vóór uw bezoek willen vragen:

  • Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  • Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  • Heeft u een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heeft u een huisgenoot met het coronavirus en heb je de afgelopen tien dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand met het coronavirus of ben je teruggekomen uit een COVID-19 risicogebied?

Is het antwoord op één van bovenstaande vragen ‘ja’, dan vragen wij u vriendelijk uw bezoek uit te stellen. Ons team staat voor u klaar! 

Heeft u nog vragen? aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!