Design begins in the mind and comes from the heart.

Puur en lineair: Bedoeld voor diegene die streeft naar het stijlprincipe reductie. Götti brillen belichamen je authenticiteit in je dagelijks leven.  
Het kost flink wat tijd om traditioneel vakmanschap te combineren met industriele innovatie op hoog niveau. De mix van precisie en voorzichtig gekozen details resulteren in de ideale pasvorm. Met hun harmonieuze proporties en state-of-the-art technologie staan de brillen voor tijdloos design en functionaliteit. 

Götti brillen staan voor "Swissness".  De brillen worden ontworpen in Zwitserland, gemaakt in Duitsland, Oostenrijk en Japan. Het bedrijf is opgezet in 1993 door designer Sven Götti.

Sven Götti’stijlprincipe is reductie. De door hem ontworpen brillen zijn tijdloos en tot in detail doordacht, een perfecte combinatie van innovatie en ambachterlijk vakmanschap met een uitzonderlijk hoog kwaliteitsniveau. 

The scent of freshly polished frames and the intense colors never fail to amaze me. What could be more exciting than to imagine that precisely these eyeglasses find the right person to wear them?

De Götti collectie bestaat uit monturen van acetaat, titanium en buffelhoorn. Wij zijn er trots op Götti in onze collectie te voeren. Benieuwd naar de collectie? Kom gauw langs!