Wat is jouw taak binnen Jansen Opticiens?
"Mijn taak bij Jansen Opticiens is het beheren van de receptie, klanten te woord staan, administratieve taken, agendabeheer, de telefoon beantwoorden en alle andere werkzaamheden die zich op een dag voordoen."

Sinds wanneer werk je bij Jansen Opticiens?
"Ik werk bij Jansen Opticiens sinds oktober 2019."

Wat maakt het zo leuk om bij Jansen Opticiens te werken?
"Ik vind het leuk om bij Jansen Opticiens te werken om de diversiteit van het werk, waaronder het omgaan met klanten. Geen dag verloopt hetzelfde, het is nooit saai, en er is altijd wel iets te doen. Vervelen is geen optie. En niet te vergeten, maar ook heel belangrijk; ik werk samen met fijne collega’s!"

Wat maakt Jansen Opticiens uniek?
"Bij Jansen Opticiens is de klant nog koning. Je wordt er geholpen door gediplomeerd en betrokken personeel, die echt met de klant begaan zijn."

Wat vind je het leukste onderdeel van je werk?
"Het leukste onderdeel van mijn werk vind ik het omgaan met klanten en ervoor zorg dragen dat alles vlot verloopt in de winkel."

Draag je zelf een bril of lenzen, of heb je refractiechirurgie ondergaan? Waarom?
"Ik draag zelf zachte contactlenzen met een cylinder van Bausch&Lomb, de Ultra. Een fijne lens die zelfs aan het einde van de dag nog comfortabel aanvoelt!

Wat is je favoriete merk?
"Mijn favoriete merk is Chanel. Deze monturen zijn heel verfijnd en heel mooi uitgevoerd."

Wat vind jij belangrijk om mee te geven aan je klant?
"Ik vind het belangrijk om mee te geven aan de klant dat ze altijd welkom zijn bij Jansen Opticiens, al is het om een schroefje van de bril aan te draaien, voor vragen of onduidelijkheden, iedere klant is welkom. Of om gezellig even een praatje te komen maken."