Zonnebrillen

Zonnebrillen

Net als bij onze correctiemonturen hebben wij een zeer uitgebreide collectie modieuze zonnebrillen.

Natuurlijk is het erg belangrijk dat een zonnebril goed staat en lekker zit, maar ook de bescherming tegen schadelijke UV-straling is in de zomer én winter van levensbelang.
Daarom is het vaak ook mogelijk de zonnebril van uw keuze op sterkte te maken.

Nog nooit was het zo goed mogelijk om ook in glazen de kleur te dragen die bij uw past. U hebt natuurlijk inspraak in de intensiteit van het glas, en in de keuze van bijvoorbeeld het licht laten verlopen in kleur (degradé). Zelfs twee kleuren in elkaar overlopend behoort tot de mogelijkheden. Draagt u een bril, dan zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt om deze zonneglazen uit te voeren in uw sterkte en ze in de zonnebril naar wens te monteren.

Wilt u meer contrast en hinderlijke schitteringen tegengaan? Met HOYA Polarized bieden wij de perfecte oplossing. Deze zonneglazen zijn speciaal ontwikkeld om het horizontale gepolariseerde licht weg te filteren. Dit zorgt voor een contrastrijk beeld met heldere kleuren, zonder vervelende schitteringen.

Tegenwoordig kan de anti-reflectie coating op de achterzijde in plaats van op beide zijden van het glas worden aangebracht. Hierdoor worden niet alleen de hinderlijke reflecties vanaf de voorzijde geëlimineerd, maar ook weerspiegelingen die vanaf de
achterzijde via de glazen het zicht verstoren. Dit biedt meer comfort en bovendien zijn donkere zonneglazen met een dubbele ontspiegeling cosmetisch fraaier.

Onze collectie zonnebrillen bestaat onder andere uit onderstaande merken


Adidas - Bvlgari - Chanel - Emporio Armani - Oakley - Ørgreen - Paul Smith - Serengeti - Sinner - Ray-Ban - Vingino